Privacybeleid

Inleiding

Dit is de Privacy & Cookie Statement van Jaywalk (hierna “wij”). Veiligheid en privacy staan hoog in het vaandel bij ons. Wij handelen te allen tijde in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze Privacy & Cookie Statement leggen we uit waarom en op welke manier we jouw persoonsgegevens verwerken voor onze eigen activiteiten. Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw gegevens te beschermen tegen verlies of oneigenlijke verwerking. De gebruikersdata worden opgeslagen op locaties die zowel fysiek als technisch beveiligd zijn. Ook houden wij bij wie er toegang heeft gehad tot de gebruikersdata. Slechts een selecte groep medewerkers heeft op basis van zijn of haar functieprofiel toegang tot de klantendata van Jaywalk.

Voor vragen omtrent de verwerking van persoonsgegevens kun je je richten tot onze Functionaris Persoonsgegevens (hierna “FG”) via info@jaywalk.nl

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Jaywalk, een modemerk. 

Ons bezoekadres is gevestigd aan:
O.G. Heldringstraat 89,
1185CL Amstelveen.

Dit Privacy & Cookie Statement ziet op al onze verwerkingen – ook indien we samen met andere partijen persoonsgegevens verwerken.

 

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Jouw voor- en achternaam;
Je e-mailadres;
Je adresgegevens;
Je geslacht;
Je telefoonnummer;
Je IP-adres;
Gegevens over je computer;
Transactiegeschiedenis;
Duur en tijdstip van je bezoek;
Bank- en betaalgegevens indien een aankoop wordt gedaan;
Gekochte producten.

 

Dit doen wij

Om onze producten en/of diensten te verlenen en te factureren;
Om te kijken of je wel echt bent wie je zegt dat je bent (fraude is niet fijn)
Om je bestelling af te handelen en je op de hoogte te houden van je bestelling;
Om je pakketje toch ergens te laten bezorgen;
Om je op de hoogte te houden van onze aantrekkelijke nieuwsbrieven;
Om gepersonaliseerde reclame jouw kant op te sturen;
Om de website te beveiligen;
Om informatie over je te verstrekken aan derden indien je daar uiteraard toestemming voor hebt gegeven;
Om onze diensten nog beter te maken dan dat ze al waren (perfectionisme is onze tweede naam);
Om onze diensten op jouw wensen af te stemmen;
Om informatie over je te verstrekken aan derden indien wij daartoe verplicht zijn op basis van wet- of regelgeving.

 

JAYWALK nieuwsbrieven

Je kan je bij ons aanmelden voor onze eigen nieuwsbrieven. Soms gepersonaliseerd, en soms niet. Als je geen nieuwsbrieven meer wil ontvangen, dan kan je je in iedere e-mail heel gemakkelijk uitschrijven.

 

Cookies

We maken gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en gerichte inhoud en reclame te kunnen tonen. Door op accepteren te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

 

bijzondere gegevens

Wij verwerken één type bijzondere persoonsgegevens. Namelijk geslacht. Geslacht verwerken we om je aan te kunnen spreken met ‘mevrouw’ of ‘meneer’, zodat wij ten alle tijden weten met wie wij te maken hebben indien wij bijvoorbeeld een verzoek krijgen.

 

Rechten van betrokkenen

Onder de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna “AVG”) heeft iedereen een aantal rechten. Wij wijzen je graag op jouw rechten als betrokkene. Heb je tips of opmerkingen, dan horen wij dat graag.

Informatie en inzage: Je kunt inzien welke persoonsgegevens wij van jou verwerken.

Vergetelheid: Je kan de persoonsgegevens die wij van jou hebben door ons laten verwijderen. Het kan echter zijn dat we voor andere doeleinden (bijvoorbeeld: wettelijke bewaartermijn boekhouding van 7 jaar) die gegevens nog wel moeten verwerken.

Beperking: Heb je het idee dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken.

Bezwaar: Voor de verwerking van jouw persoonsgegevens kan je bezwaar indienen.

Dataportabiliteit: Dit is een nieuw recht onder de AVG. Je kan je persoonsgegevens (laten) overdragen.

Om van je rechten gebruik te kunnen maken, kun je contact opnemen met onze FG. Daarnaast kun je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (hierna te noemen: AP). Denk je dat wij niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving? Dan horen wij dat graag. Binnen Jaywalk hechten wij veel waarde aan jouw privacy en daarom zijn wij altijd bereid om met jou in gesprek te gaan op het moment dat jij ergens mee zit.

 

Hoelang bewaren wij jouw gegevens?

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk in een vorm die het mogelijk maakt de betrokkene te identificeren, dan noodzakelijk is voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt.

 

Grondslagen en de verwerkingen

Zoals hierboven toegelicht verwerken wij sommige gegevens voor het uitvoeren van een wettelijke plicht en sommige voor het uitvoeren van een overeenkomst tussen jou (consument) en ons (webshop). Tot slot verwerken we sommige gegevens met jouw toestemming, zoals bij het plaatsen van een bestelling en het versturen van onze nieuwsbrieven.

 

Derde ontvangers

Voor de uitvoering van onze dienstverlening schakelen wij dienstverleners in. Dit zijn geen ‘ontvangers’, maar (sub)verwerkers. Wij zorgen ervoor dat deze partijen voldoende waarborg bieden aan technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen. Om ze hieraan te houden sluiten wij verwerkingsovereenkomsten met daarin onder mee dat zij uw gegevens alleen zullen verwerken in opdracht van ons.

 

Wijziging van Privacy & Cookie Statement

Wij blijven onze diensten ontwikkelen en optimaliseren. Het kan zijn dat deze privacy policy als gevolg daarvan van tijd tot tijd wordt aangepast. Wij adviseren je dan ook om zo nu en dan de Privacy & Cookie Statement te raadplegen als u toch bij ons aan het winkelen bent.